top of page
Kundalini Yoga Class

naturbalanse.no

Medi yoga

MediYoga er et enkelt og effektivt verktøy for stressreduksjon, som setter deg i stand til å finne roen ved hjelp av enkle øvelser som balanserer deg fysisk, mentalt og emosjonelt.

Waves

Pust

Wellness Coach

pust

Det som hovedsakelig skiller MediYoga fra andre yogaformer er at øvelsene er enklere å utføre og er tilpasset ulike helseutfordringer. I tillegg står pusten og pusteteknikker helt sentralt i øvelsene. 

 

Når man vet at pusten fjerner 70 % av avfallsstoffene i kroppen og er vår viktigste kilde til energi, kan man forstå hvorfor medisinsk yoga har så gode resultater i forskning.

​​Medi Yoga gjør oss roligere og mer motstandsdyktig mot stress via bevegelser som stimulerer endorkrine kjertler og pusteteknikker som stimulerer vagusnerven. Det skal da mer til før stressresponsen settes i gang og man øker energiflyt i kroppen. 

Eyes Closed
Meditation

Forskningsbasert

 

Effekten på søvn og stress er også synlig på pulsklokke 

     

MY-header-high.jpg

passer for alle

Alle øvelsene utføres alltid med utgangspunkt i den individuelle kursdeltagerens evne og kapasitet. Også svært utmattede og kronisk syke personer kan derfor delta i utøvelse av Medisinsk Yoga

 

MediYoga inkluderer enkle øvelser som kan gjøres på en matte på gulvet eller sittende på en stol. Rolige kroppsbevegelser kombineres med pust, fokus og meditasjon. Øvelsene er spesiellt godt egnet for nervesystemet, hormonsystemet, endorkrine kjertler, stoffskiftet, energiflyt og mental klarhet.

 

Alle som underviser i MediYoga har grunnkurs i anatomi og fysiologi eller medisinskfaglig bakgrunn.

 

 

MY-header-high.jpg
384042662_225403706917410_7728267530414997028_n.jpg

instruktører
Janne Steinsund & beate hop ophaug

Vi er begge sertifiserte Medi yoga instruktører og har også tatt Naturlig hudpleie via Tunsberg Medisinske fagskole og gjennomført og bestått kurs i fotsone (108 t.)

 

Når vi behandler sonepunktene, bruker vi  egenproduserte naturlige beroligende preparater

 

Vi har tilgang på spektrofotometri apparat og kan derfor kombinere mediyoga med personlige analyser av mineralprofil og mineraler som forbrukes under stress.

Beate er nå fri fra kreft og har personlig erfart hvor viktig kosthold og stressmestring er for å bli frisk.

Janne er i tillegg kostveileder TMS og har personlig erfart hvordan kroppen kan reparere seg selv når tarmflora gjenopprettes og mineralprofil balanseres

Alt handler om indre balanse - Også Medi Yoga

MY-header-high.jpg

Timebestilling

Vi starter opp  i januar 2024. Merk at vi har begrenset antall plasser (Maks 8 deltagere) Du kan derfor med fordel bestille time allerede i dag.

 

Dersom du ønsker en en prøvetime før du binder deg til 6 kvelder, velger du dette. Introduksjonen er uansett inkludert på første kvelden vi samles.

 

Dersom du ønsker å stå på venteliste når det er fullt /bli oppringt ved ledige plasser, kan du krysse av for dette. 

Gift Box

Vi gleder oss til å se deg finne roen.

bottom of page